TACETTİN DURMUŞ

Kars 36 Spor Kulübü, Teknik Direktör Erol Batur ve futbolcularla anlaşarak 2021-2022 sezonu hazırlıklarına başladı. Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Erkan Aydın, düzenlediği basın toplantısında, kapalı olan kulübü yeniden açarak yeni takımı oluşturduklarını söyledi.

Yeni sezona “Zafer inananlarındır” sloganı ile başladıklarına dikkat çeken Erkan Aydın, Kars 36 Spor’un sadece kendilerinin ve özverili taraftarlarının değil tüm Kars’ın takımı olduğunun altını çizdi ve şöyle devam etti:

“Sezonu açmış bulunmaktayız. Hocamız ve 18 futbolcumuzla hazırlıklarımıza ve idmanlarımıza başladık. Bu arada yeni transferlerimiz de devam ediyor. Şu ana kadar il dışından 10 futbolcu ile anlaşma sağladık. Sekiz futbolcumuz ise mevcut arkadaşlarımızdan oluşuyor. Ayrıca görüştüğümüz oyucular da var. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon lige katılımımız olmamıştı. 

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Bizler, yeni yönetim olarak 10 Nisan 2021’de takımın başına geldik. Ligler 17 Nisan’da başlayacak diye düşündük ama olmadı. Katılamama sebebimiz; önümüzdeki 2020-2021 sezonunda daha güçlü bir şekilde başlamak ve şampiyonluğa oynamak istedik. Bu yolda devam edeceğiz ve inşallah şampiyonluğa ve Kars’ımıza yakışır bir takım kuracağız. Hedefimiz şampiyon olmak ve bir üst lige çıkmaktır. Hocamıza, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Hocamızın önerdiği futbolcuları takımımıza kattık. Bizlerin aldığı futbolcuları da hocamız beğendi. Ortak akılla bu yola çıktık.

“KARS HALKININ SAHİP ÇIKMASINI BEKLİYORUZ”

Bizler bu kulübü kapalıyken aldık, iyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Kars halkının da takımlarına sahip çıkmasını bekliyoruz. Biz taraftarımızdan ve halkımızdan manevi destek bekliyoruz. Takımlarının yanında olsunlar. Liglerin ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Sosyal medyada verilen tarihler doğru değil. Bulunduğumuz ligde bu şekilde hazırlıklara başlayan tek takımız diyebilirim.”

“KULÜBÜN OLDUĞU GİBİ BİZİM DE HEDEFİMİZ VAR”

Teknik Direktörü Erol Batur da Kars 36 Spor’la daha önce de çalıştığını anımsatarak, “Oyuncuların birçoğunu tanıyorum. Birçoğunu seçerek aramıza kattık. Önceki başkanlarımız ile de birlikte çalıştık. Her kulübün olduğu gibi bizim de hedefimiz vardır. Hedefsiz bir takım olmaz. Bütün Kars halkı ve taraftarımız, nasıl bir takım kuracağımızı heyecanla bekliyor. Amacımız takımı şampiyon yaparak bir üst lige çıkarmaktır ve bunun için geldik. Bu oyuncu kadrosunu en iyi şekilde hazırlayıp ilk önce oynanacak olan kupa maçına, daha sonra lige en iyi şekilde hazırlayacağız” dedi.

 

Kaynak: anka