İzmir Karaburun Belediyesi tarafından çocukların yaz tatillerini daha verimli ve keyifli geçirebilmeleri için kurulan Seramik Atölyesi'nin ilk dersi, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi, geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan kursları yeniden başlattı. Mordoğan Hizmet Binası’nda 9-12 yaş aralığındaki çocukların motor becerilerini, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla kurulan Seramik Atölyesi'nin ilk dersine, İlkay Girgin Erdoğan da katıldı.

Çocuklarla birlikte çamura şekil veren İlkay Girgin Erdoğan, şöyle konuştu:

"Ne zaman vakit bulsam atölyeye geliyor ve tüm yorgunluğumu burada atıyorum. Çocuklarımızın yaz tatillerini sanat aktiviteleriyle geçirmelerini, onların her anlamda gelişimleri için çok önemli buluyorum. Çocuklarımızın hepsi yaptığı işte öylesine özenli ve yaratıcı ki... Onlarla vakit geçirmek benim için de çok keyifli. Atölye sonunda çocuklarımızın eserlerinden oluşacak bir sergi de açacağız. Benim de heyecanla beklediğim o sergide çok güzel eserler göreceğimize eminim." 

Kaynak: anka