ALİ GÜRELİ

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nin (AOSB) öncülüğünde kurulan Kadın Sanayiciler Platformu’nun üyeleri, ‘sanat molası’ verdiler. ‘Mozaik Atölyesi’ etkinliğinde buluşan kadın sanayiciler, sanatla stres attılar.

AOSB’de faaliyet gösteren firmaların kadın yöneticilerini bir çatı altında toplayan Kadın Sanayiciler Platformu, üyelerini sanatsal bir etkinlikte bir araya getirdi.

AOSB İdari Binası’nın yemek salonunda pandemi kuralları gözetilerek düzenlenen etkinlikte, mozaik ve cam sanatçısı Bengü Büyük, kadın sanayicilere desen, taş kırma, dizim ve derz tekniklerini uygulamalı olarak anlattı.

“AMACIMIZ KADIN SANAYİCİLERİMİZ ARASINDAKİ İLETİŞİMİ ARTIRMAK”

Kadın Sanayiciler Platformu’nun öncüsü Ayça Çelik, pandemi nedeniyle etkinlikleri kısıtladıklarını belirterek “Bu sürecin ardından başlayan yeni normal yaşamımız doğrultusunda kısıtlamaya ufak bir mola vermek istedik” dedi. Çelik, “Bu etkinlikte, platformumuza dahil olan yeni katılımcılarla tanışma fırsatı bulduk. Amacımız, kadın sanayicilerimiz arasındaki iletişimi artırmak; motivasyonumuzu yükseltmek; zihnimizi ve ruhumuzu dinlendirebilmektir” dedi.

 

Kaynak: anka