Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde (HKÇKM) yaz atölyeleri, 1 Temmuz’da başlıyor. Merkez, bu yıl da drama, müzik, resim, dans, masal atölyeleri gibi etkinlikleriyle 2 – 14 yaş grubuna hitap edecek. 

Geçen sezon, pandemi dolayısıyla atölyelerini çevrimiçi gerçekleştiren merkezde, 1 Temmuz’da yüz yüze atölyeler başlıyor. Pandemi kurallarına uygun olarak 14 Temmuz’a kadar devam edecek yüz yüze atölyelere katılım için Kadıköy Belediyesi web sayfasından online başvuru yapılıyor. Kontenjanla sınırlı programda çocukların kendi masal kitaplarını yazdıkları ve çizdikleri bir de online atölye yer alıyor. 

2 – 14 yaş grubu çocuklar için hazırlanan programda yer alan atölyeler, şöyle:

Drama Atölyesi, Biz Bize Masal Atölyesi, Bebeğimle Beraber - Müzikle Tanışma Atölyesi, Renkli Çanlarla Müziğe Merhaba Atölyesi, Filozof Çocuklar Atölyesi, Annemle Eğleniyorum - Anne Çocuk Atölyesi, Doodle Sanatını Öğreniyorum, Picasso Gibi Portre Yapıyorum, Sanatçı Robot, Anime Çizimi, Ritim - Dans ve Şarkılarla Güne Başla, Beden Perküsyonu Atölyesi, Ritim ve Dans Atölyesi, Müzikler ve Hikayeleri. 

Atölyelerin detaylı programına Kadıköy Belediyesi web sayfasından ulaşılabiliyor.

Kaynak: anka