İzmit Belediyesi, Çevre Koruma Haftası etkinlikleri çerçevesinde yarın İzmitliler'e selvi fidanı ve 50 bin adet su tasarruf aparatı hediye edecek. 

İzmit Belediyesi, Çevre Koruma Haftası kapsamında salı günü belediye binası önünde vatandaşların da katılımıyla bir etkinlik düzenleyecek.

Sabah 09.00’da başlayacak etkinlikte, İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, İzmit Belediyesi personelinin getireceği geri dönüşebilir atıkları teslim alacak.

FARKLI BÖLGELERDE STANT KURACAKLAR 

5 Haziran Dünya Çevre Günü ile ilgili bilgilerin aktarılacağı açılış konuşmasının ardından başlayacak etkinlikte İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlarla bir araya gelecek. Etkinlikte atıklarını teslim eden personele çiçek ve çanta hediye edilecek. Ardından İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, selvi fidanı dağıtacak.

Ekipler, İzmit’in farklı bölgelerine kuracağı stantlarla selvi fidanlarını vatandaşlara dağıtacak. Ayrıca 50 bin adet su tasarruf aparatı da İzmitli esnafa ve vatandaşlara hediye edilecek.

 

Kaynak: anka