İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, Kocaelispor’da 10 sezon forma giyen, 1997 yılında Türkiye Kupası’nda şampiyon olan kadroda da yer alan Misko Mirkovic’e gönderdiği şampiyonluk plaketi ve Dünden Bugüne Şampiyon Kocaelispor Dergisi, efsane ismi duygulandırdı. 

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Kocaelispor’a tarihinde şampiyonluk yaşayan yüzlerce isme, özel şampiyonluk plaketi ve Dünden Bugüne Şampiyon Kocaelispor Dergisi’ni hediye ediyor.

Hürriyet, 1992 ile 2004 yılları arasında 250’den fazla maçta Kocaelispor forması giyen, 1997 yılında kazanılan Türkiye Kupası’nda kadroda yer alan Misko Mirkovic’i de unutmadı. Kocaeli’de bulunduğu sürede çok güzel anılar biriktirerek kentin sevgilisi haline gelen Mirkovic’e, yaz tatili için ailesiyle birlikte geldiği Hereke’de plaket ve dergi hediyeleri teslim edildi. Beklemediği anda hediyeleri karşısında bulan ve duygulu anlar yaşayan Mirkovic, kendisine yıllar sonra böyle vefalı bir davranışta bulunan başkan Hürriyet’e teşekkür etti. 

"HAYATIMDA BİR İLK"

Türkiye’de Kocaelispor’un dışında Fenerbahçe ve Elazığspor’un da forma giyen Misko Mirkovic, “Hayatımda ilk defa böyle bir hediye alıyorum. Bu hediyenin manevi değeri çok büyük. Şampiyon Kocaelispor Dergisi’ni de çok beğendim. Her ayrıntı düşünülerek hazırlanmış. Bizleri düşünerek böyle hediyeler hazırlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanım’a ve hediyeleri bizlere ulaştıran kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: anka