ESRA NUR PERVAN

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Trabzon Yomra Belediyesi tarafından yapılan sahil yolunun açılışına katıldı. Ağıralioğlu “Siyaset bizim için kin, garez işi değildir. Bugün kendisine rakip olduğumuz AK Parti’dekiler bizim düşmanımız değildir. Hayalini kurduğumuz ülkenin içinde bir partiye mensup olmanın değil, bir millete mensup olmanın büyüklüğünün yaşanmasını istiyoruz” dedi.

Bugün akşam saatlerinde düzenlenen açılışa; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve ilçedeki siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçede yaşayan kadınların adeta hapis hayatı sürdürdüğünü belirterek “Çıkıp gezinebilecekleri, hava alacakları alanlar yok, dedik. Daha inşaat aşamasında olmamıza rağmen insanlarımız buraya akın etmeye başladı. Çünkü Yomralı böyle hizmetlere hasretti” dedi. 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Örs ve CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın ardından söz alan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ise şunları söyledi:

“Siyaset burada yapılan işler gibidir. Hayatı kolaylaştırmak, daha yaşanabilir hale getirmek, insanların yaşam şartlarını daha mutlu huzurlu teneffüs edecek alanlarla buluşturmaktır. Bunun merkezde yapılanı ile belediyede yapılanı, ilçede yapılanı ile televizyonda konuşulanların hepsinin merkezinde insanca yaşayabilmeyi kolaylaştırma iradesi vardır.

O yüzden bu hassasiyetin insanlarıyız. Bu hassasiyeti taşıyacağız. Siyaset bizim için kin, garez işi değildir. Bugün kendisine rakip olduğumuz AK Parti’dekiler bizim düşmanımız değildir. Hayalini kurduğumuz ülkenin içinde bir partiye mensup olmanın değil, bir millete mensup olmanın büyüklüğünün yaşanmasını istiyoruz. 

Hangi partilisin diye sorulmadan, her türlü hakkın görülebildiği memleket hayali kuruyoruz. Biz sizin evladınızın. Mustafa Başkan Yomra’yı ayırmadan kayırmadan, bana oy vermeyen partililer diye tasnif etmeden hizmet için sarıp sarmalamak zorundaysa, biz de 83 milyonu aile gibi sarmalamak durumundayız.”

Projenin tamamlanmış olan 1. etabının açılışının ardından Yomra’nın genç müzisyen Arda Ergan, küçük bir konser verdi.

 

Kaynak: anka