Hüsnü Şenlendirici, 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda konser verdi. Şenlendirici, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında 24 Eylül’de Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatrosu'nda verilen konserde; küçük klarnet öğrencisi Deniz Araz ile sahneyi paylaşan Hüsnü Şenlendirici, ardından Kamber Moğotekin isimli beş yaşında bir davul ustasını sahneye çıkardı.

Konserde, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz da dinleyiciler arasındaydı.

Moğotekin’in marifetleri, dinleyenlerini kendisine hayran bıraktı. Kendisine çiçek sunmak için sahneye çıkan Toroslar Belediye Başkanı’nı bırakmayan sanatçı, başkanın söylediği "Altın Hızma" türküsüne eşlik etti; konser sonunda ise yerel müziğin efsanesi Tarsuslu İlhami Kefoğlu Grubu ile Balıkesir Çiftetellisi’ni seslendirdi. 

19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Bezdüzler&Vendramin konserini 28 Eylül’de Çamlıbel Aşıklar Parkı’nda sanatseverlerle ücretsiz olarak buluşturacak.

Kaynak: anka