Honaz’da yaklaşık 3 yıldır görev yapan ve Denizli Vali Yardımcılığına görevlendirilen Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz onuruna Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek tarafından veda yemeği verildi.

İlçede gerçekleştirilen yemek öncesi Kaymakam Turan Atlamaz, yemeğe katılan protokol üyelerine tek tek veda etti.

Yemeğe, Kaymakam Atlamaz ve Başkan Kepenek’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, İyi Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Buran, İlçe Emniyet Amiri ve Garnizon Komutanı ile muhtarlar, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları katıldı.

Kaymakam Turan Atlamaz’ın vedasının başta kendisi olmak üzere ilçedeki tüm kamu kurum yöneticilerini üzdüğünü belirten Başkan Yüksel Kepenek, “Sayın kaymakamımızla yaklaşık üç yıl ilçemiz ve halkımız için çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Ona yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

"GÜZELLİKLERLE HATIRLAYACAĞIZ"

Başkan Kepenek, Kaymakam Atlamaz’ın Honaz’da devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergilediğini belirterek, güzelliklerle hatırlanacağını dile getirdi. Kepenek, “Hem Belediye Başkanı hem Kaymakam olarak ilçemize uzun süre hizmet etti. Bir ağabey olarak burada bulundu, bize de tüm kurum amirlerine de ağabeylik yaptı. Çok değerli bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaştı. Dara düşüldüğünde kapısı çalınabilecek bir bürokrattı. Herkese eşit davrandı ve devletin gülen yüzünü gösterdi. O nedenle bizlere bıraktığı bu miras umarım böyle devam eder. Çünkü devlette devamlılık geleneği vardır. 3 yıl boyunca kapısını herkese açık tutan Kaymakamımız, insani tavrı ve fedakâr çalışmalarıyla Honaz’da önemli hizmetler yaptı. İnanıyorum ki Kaymakamımız yeni görev yerinde de nitelikli çalışmalara imza atacaktır. Kendisine Honazımızda yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.

"HONAZ BENİM KADERİMDİR"

Vedaların kaymakamlık mesleğinin bir parçası olduğunu belirten Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz da “Hani derler ya çok sevdiğiniz birine sen benim kaderimsin denir. Honaz benim kaderimdir. Ben ilk kaymakamlık kurasında Honaz’ı çekmiştim. Sonrasında Çameli’ye görevim tevdi edildi. Şimdi ise 3 yıl hizmet ettiğim Honaz’dan veda zamanı. Devlet görevinin en üzücü yanı yıllarca görev yaptığınız yerden ayrılmaktır. Honaz’da güzel dostluklar kurarak, insanımıza hizmet ettik. Enerjimizi hep faydalı işler yapmak için harcadık. Bütün Honazlı hemşehrilerime görevimize devam edeceğimiz yerde de kapılarımız hep açık olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza ve 3 yıldır birlikte mesai yaptığım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepinizden helallik istiyorum” diye konuştu.

Yemeğin ardından günün anısına Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek tarafından Kaymakam Turan Atlamaz’a, ilçeye bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi sunuldu.

 

Kaynak: anka