Muğla’nın Fethiye ilçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 121 kilometrelik Hisarönü-Ovacık kanalizasyon hattının 84 kilometresi tamamlandı.

Türkiye’nin ve Muğla’nın gözde turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye’de Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Hisarönü-Ovacık kanalizasyon hattı çalışmaları devam ediyor.

62 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK

62 milyon liraya mal olacak, 121 kilometre uzunluğundaki Hisarönü-Ovacık kanalizasyon hattının 84 kilometresine ek olarak proje kapsamındaki  3 adet atık su terfi istasyonunun 2’si, 3 bin 841 adet parsel baca imalatının bin 880 adedi tamamlandı.

Altyapı çalışmaları nedeniyle kazı yapılan alan ve yollarda düzenleme çalışmalarının havaların ısınmasıyla birlikte başlayacağı belirtildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Muğla’mızın önemli turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye’mizde 121 kilometre uzunluğundaki Hisarönü-Ovacık kanalizasyon hattının 84 kilometresi tamamlandı. Vatandaşlarımızın ve şehrimizin sağlığı için alt yapı yatırımları da büyük önem taşıyor. Güzel ilçemiz Fethiye ve Muğla’mızda yaşayan hemşehrilerimiz hizmetin en iyisini hak ediyor. 13 ilçemizle Birlikte Aileyiz Birlikte Muğlayız” denildi.

Kaynak: anka