Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, kapılarını bu kez İzmir Ataşehir Adaspor Akademi Kulübü Su Topu Takımı için açtı. İzmir temsilcisi, yeni sezon öncesi antrenmanlarını yapmak için Hatay’a geldi.

Pandemi nedeniyle 1 buçuk yıl aradan sonra antrenman ve hazırlık maçları yapmak üzere Hatay’a geldiklerini söyleyen takım antrenörü ve aynı zamanda U17 milli takım antrenörü Özgür Kahraman, Hatay Büyükşehir'in tesisine hayran kaldıklarını belirtti.

"BURASI SADECE BİR TESİS DEĞİL ADETA SPORCU FABRİKASI"

Lig maçlarının başlayacağını öğrendikleri zaman kamp programı yaptıklarını belirten Kahraman, “3 Temmuz-15 Eylül arası yoğun bir maç trafiğimiz olacak. Bu yüzden Türkiye’nin en büyük spor tesisi olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’ni kamp yeri olarak seçtik. Günde 2 defa antrenman ve hazırlık maçları yapıyoruz. Ülkemizde sporun gelişmesini istiyorsak böyle bir tesisin her şehirde olması gerekir. Burası sadece bir tesis değil adeta sporcu fabrikası" dedi.

"İNŞALLAH NİCE BAŞARILARI HEP BİRLİKTE KUCAKLAYACAĞIZ"

Hatay Büyükşehir Belediyespor Su Topu Takımı Antrenörü Mustafa Savaş ise çok verimli bir kamp gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Özgür hocam ve sporcularını tesislerimizde misafir ettiğimiz için çok mutluyuz. Sporcularımız farklı kültür etkileşimleri ile birlikte birbirleriyle çok iyi ilişki kurdu. Spor müsabakaları, kamplar ve turnuvaların bu yüzden çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu organizasyon kendi sporcularımız için de çok iyi oldu. İnşallah nice başarıları hep birlikte kucaklayacağız” diye konuştu.

Kaynak: anka