DAVUT GÜLEÇ

Kayseri’nin Melikgazi ilçesi eski Ağırnas belde belediye başkanı Mehmet Osmanbaşoğlu, Covid 19 nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Osmanbaşoğlu, "Bazı siyasetçi ve köşe yazarlarına inanarak aşı olmadım. Oysa topluma örnek olacak insanlarız. Herkes duysun okusun, çok pişmanız. Aşı olmayanlar da bir an önce aşı olsun" dedi.

Ağırnas mahallesinde yaşayan Mehmet Osmanbaşoğlu, yaklaşık 25 gün önce testlerinin pozitif çıkmasından sonra eşi ile birlikte evde karantina altına alındıklarını, eşinin virüsü yendiğini ancak kendisinin durumunun ağırlaşması sonucu hastaneye kaldırıldığını söyledi.

“HERKES DUYSUN OKUSUN. ÇOK PİŞMANIZ. AŞI OLMAYANLARDA BİR AN ÖNCE AŞI OLSUN”

Nefes almakta zorlandığını, öksürük ve yüksek ateş nedeniyle tedavi gördüğünü belirten Osmanbaşoğlu, vatandaşları aşı olmaya çağırdı. Osmanbaşoğlu şunları söyledi:

"Ben 63 yaşındayım. 10 yıl Ağırnas’ta belediye başkanlığı yaptım. Bazı siyasetçi ve köşe yazarlarına inanarak aşı olmadım. Oysa topluma örnek olacak insanlarız. Herkes duysun okusun, çok pişmanız. Aşı olmayanlar da bir an önce aşı olsun. Çünkü bu işin şakası yok. Bizi bu şekilde yanlış yönlendiren insanlar bizim vebalimiz, hakkımızı ve bu çektiğimiz sıkıntıları nasıl ödeyecek? Ben taburcu olduktan sonra ilk işim gidip aşı olmak olacak. Burada benim gibi aşı olmayan insanların çektikleri sıkıntıları gördükçe hatamı daha iyi anladım. Bu yanlışı biz yaptık, halen toplum içinde gezen aşı olmayanlar bir an önce gidip aşılarını olsunlar. İnsanın sağlığı bozulunca kıymetini daha iyi anlıyor.”

 

Kaynak: anka