AHMET ÜNSAL

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, evinin balkonunda oturan Meltem A. isimli hamile kadını silahla yaralayan Gökhan K., evinin içine kazdığı sığınakta yakalandı.  

Saruhanlı’da yaşanan olay, 27 Temmuz’da meydana gelmişti. Dilek mahallesinde oturan 40 yaşındaki Gökhan K., evinin balkonunda oturan 31 yaşındaki Meltem A’ya silahla ateş ederek yaralanmasına neden olmuş ve sonrasında kayıplara karışmıştı. Yaralı kadın, Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.   

SALDIRGANI YAKALAMAK İÇİN ÖZEL EKİP KURULDU  

Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı, olayın şüphelisi Gökhan K.’yı yakalayabilmek için özel ekip oluşturdu. Özel ekip, Gökhan K.’nın evine bir kadının girip çıktığını belirledi. Kadının durumundan şüphelenen jandarma, Saruhanlı Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararı ile eve operasyon düzenledi.

EVİNİN ORTASINA KAZDIĞI SIĞINAKTA ELE GEÇİRİLDİ  

Şüpheliyi evde bulamayan jandarma, evin salonunda bulunan kanepenin bir ayağının boşlukta sallandığını fark etti. Kanepeyi kenara çeken jandarma, evin salonuna kazılmış bir sığınak buldu. Gökhan K.’da sığınakta yakalandı. Meltem A.’nın yaralanmasından kullanılan silah ve o silaha ait mermilere de sığınakta bulundu.

SALDIRGAN TUTUKLANDI 

Gözaltına alınan şüpheli Gökhan K., karakoldaki işlemlerinin ardından “Ateşli silahla kasten yaralama, konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme” suçlarından sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. 

BEBEĞİ DÜNYAYA GELENE KADAR VÜCUDUNDAKİ MERMİ İLE YAŞAYACAK  

Bu arada Gökhan K.’nın silahından çıkan mermi ile yaralanan hamile kadının vücudundaki merminin, hamileliğine zarar vereceği gerekçesiyle çıkarılamadığı belirtildi.

Kaynak: anka