Ataşehir Belediyesi’nin her yıl “Bi’Dolu Etkinlik” sloganıyla gerçekleştirdiği kültür sanat etkinlikleri, Ataşehir’in parklarında açık havada, ücretsiz ve pandemi koşullarına uygun olarak yeniden başlıyor.

Düzenlenecek etkinliklerle Ataşehirliler, pandemi süreci nedeniyle kısıtlanan sosyal hayatlarını, yeni normalleşme sürecinde kontrollü bir şekilde devam ettirme imkânı bulacak.

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkaracak Ataşehir Belediyesi, “Hababam Sınıfı Sınıfta kaldı” filmini parklara getirerek yaz akşamlarını renklendirecek. Ataşehirliler, Temmuz ve Ağustos aylarında açık havada sinema izleme keyfini yaşayacak.

Ertem Eğilmez’in yönettiği “Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı” adlı yapım Ataşehir’in 6 mahallesinde, Hababam oyuncularının katılımıyla gösterilecek. Film gösterimi öncesinde kısa bir söyleşi programı da düzenlenecek.

5 Temmuz Pazartesi akşamı Fetih Mahallesi Buhara Parkı’nda başlayacak açık hava sinema keyfi, Yeniçamlıca, İçerenköy, Kayışdağı, Küçükbakkalköy ve Mustafa Kemal mahallelerinde devam edecek. Film gösterimleri her akşam saat 20.15’de başlayacak.

 

 

Kaynak: anka