YAVUZ KUŞDEMİR

Uşak Belediyesi bünyesinde kurulan Genç Kuşak topluluğu, Göğem köyü yakınlarındaki orman yangını söndüren Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Tüm itfaiye teşkilatlarının teyakkuzda olduğu bir dönemde gerçekleşen ziyaret, itfaiye personelinin yüzünü güldürdü.

Uşak merkeze bağlı Göğem köyü yakınlarında bulunan ormanlık alanda çıkan orman yangını, Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alınmış ve söndürülmüştü.

Uşak Belediyesi bünyesinde kurulan Genç Kuşak topluluğu, Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yangın söndürme çalışmalarına katılan tüm itfaiye ekibine çiçekle teşekkür etti.

İtfaiye personeline elleriyle kahvaltı hazırlayan Genç Kuşak topluluğu, yangına müdahale etmek için kullanılan araç ve ekipmanları yakından tanıma imkanı buldu. İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından teknik olarak bilgilendirilen gençler, Göğem Gölü’nün üst kısmında bulunan yangın bölgesini de ziyaret etti. Genç Kuşak topluluğu, bölgede bulunan pet şişe ve ambalaj atıkları gibi çevre kirliliğine neden çöpleri topladı.

Kaynak: anka