MUSTAFA USTA

Sinop’ta çekicilik işi yapan Turan Yılmaz, gazilere ve şehit yakınlarına ücretsiz hizmet veriyor. Yılmaz, “Farkındalık yaratmak için gazi ve şehit yakınlarına çekicimizi ücretsiz yaptık. Çünkü onların bedeli yıllar önce ödendi ve hala da ödenmeye devam ediyor. O yüzden hiçbir ücret talep etmiyoruz” dedi.

Turan Yılmaz, Sinop’taki gazi ve şehit yakınlarına ücretsiz yol yardımında bulunuyor. Yılmaz, ANKA Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, bu hizmetin gerekçesini şöyle anlattı:

“Sinop ilinde hizmet etmek için varız. Para her zaman her şey değildir. Para her zaman ikinci planda bizim için. Önemli olan hizmet ve müşteri memnuniyeti. Yolda kalmış vatandaş zaten yolda kalmış, başına bir iş gelmiş. Çünkü daha önce bizim de başımıza geldiğinden biz biliyoruz. Biz, bu vatandaşa parası olsun olmasın her türlü hizmet etmeye varız. Sadece bize durumunu açıklaması yeter. Gazi ve şehit yakınlarına da çekicimiz her türlü ücretsizdir. Farkındalık yaratmak için gazi ve şehit yakınlarına çekicimizi ücretsiz yaptık. Çünkü onların bedeli yıllar önce ödendi ve hala da ödenmeye devam ediyor. O yüzden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Onların sonuna kadar yanlarındayız.”

Kaynak: anka