Akhisar Belediyesi tarafından Akhisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yılı dolayısıyla düzenlenen Kurtuluş Haftası etkinliklerinin son gününde ünlü rap sanatçısı Anıl Murat Acar (Gazapizm) sahne aldı. Gazapizm, şarkılarıyla Akhisarlılar'a unutulmaz bir gece yaşattı.

Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet konser alanında gerçekleştirilen ücretsiz konserde, Gazapizm, Akhisarlı hayranlarıyla buluştu. Akhisarlılar ezbere bildikleri Gazapizm repertuvarına gecenin başından sonuna dek eşlik ettiler.

Konser sonrası Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sahneye çıkarak Akhisarlılar'ın 99. kurtuluş yıl dönümünü kutladı. Başkan Dutlulu'nun ardından sahneye CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen çıktı. Milletvekili Özgür Özel, Akhisarlılar'ın Besim Dutlulu’yu belediye başkanı olarak seçerek doğru kararı verdiğini ve böylesi unutulmaz konserlerin Akhisar halkı ile buluştuğunu söyledi. Özel, daha sonra Manisa ve çevre illerden gelen tüm izleyicilere iyi eğlenceler diledi.

Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında Zeynep Bastık, Melek Mosso, Hüsnü Arkan, Ceylan Ertem, Mor ve Ötesi sahne almıştı.

Kaynak: anka