Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Pazar günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda Seramiksan ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazandı. Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı aldığı son galibiyetle TVF Kadınlar 2. Liginde ikinci sıraya yükseldi.

TVF Kadınlar 2. Liginde mücadelesini başarıyla sürdüren Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı haftayı galibiyetle kapattı. Ligin 6. haftasında rakibi Seramiksan ile karşı karşıya gelen Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 25-13, 25-23 ve 25-23’lük skorlarla set vermeden rakibini mağlup etmeyi başardı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın maç öncesinde Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ile Seramiksan Takımı oyuncuları, teknik ekibi ve özel gereksinimli vatandaşlar ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Çetin Akın ayrıca Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı tribünden de takip etti. Başkan Çetin Akın’a Eşi Sabriye Akın, Kızı Gülce Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Evren Erbaş Ser ve daire müdürleri de eşlik etti.

"HEDEFİMİZ BİRİNCİLİK"

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “İkinci lig yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ortaya koyduğumuz başarılı oyun sonucunda rakibimize set vermeden 3-0 kazandık. Peş peşe elde ettiğimiz galibiyetler neticesinde Kadınlar 2. Liginde ikinci sıraya yükseldik. Hedefimiz her zaman olduğu gibi birincilik ve bunu da gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi.

Kaynak: anka