Bir süredir Söğüt Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar için Marmaris Belediyesi emekçilerine teşekkür etmek isteyen Söğütlü bir esnaf, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine öğle yemeği ikramında bulundu.

Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri, turistik Söğüt Mahallesi’ndeki üstyapı ve yol çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalarda ter döken işçilere teşekkür etmek isteyen Söğütlü bir esnaf, personele öğle yemeği verdi. Yemeğe, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Başkan Yardımcısı Hakan Köksal da katıldı.

Restoran sahibi Ali Osman Öztürk, köylerinde devam eden çalışmalar için belediye emekçilerine teşekkür etmek amacıyla böyle bir yemek düzenlediklerini belirterek, “Aldığımız hizmetten çok memnunuz, işçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Afiyet şeker olsun, helal olsun” dedi.

Başkan Oktay da çalışmalarla ilgili çok güzel tepkiler aldıklarını söyleyerek “Yaptığımız çalışmalar görüyoruz ki vatandaşımızın da takdirini topluyor, aman performansımızı düşürmeyelim, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışalım” dedi.

Özverili çalışmaları için personele teşekkür eden Oktay, bu düşünceli davranışı için işletmeci Öztürk’e de personeli adına teşekkür etti.

Kaynak: anka