Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin “Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz” sloganıyla başlattığı konserler, Erdal Erzincan konseri ile devam etti.

Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ve "OdunpazarıTv" Youtube sayfasından yayınlanan konser, büyük beğeni topladı. Erzincan, konserine Mazlum Nusret Kılıçkıran’ın derlediği “Can Masal” ile başladı. Ali Ekber Çiçek’in “Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Kareler” türküsü ile devam etti. Konserine, Gümüşhane yöresinden “Aşağıdan Gelir Aldırmadım” ile devam eden Erzincan; “Gitme Turnam”, “Sarı Tamburam”, “Karadır Kaşların”, “Nem Kaldı” ve “Yavaş” gibi çok sevilen türküleri seslendirdi.

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz” sloganı ile müzisyenlerle dayanışmak için düzenlenen konserin çekimleri, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından çekilerek yayına hazırlanan konserler, birbirinden ünlü isimlerle sürecek.

Kaynak: anka