MELİS ANTER

Atletizminin önemli isimlerinden İzmirli Semra Aksu’ya, sabah saatlerinde koşu antrenmanındayken köpek saldırdı.

Eski atlet Semra Aksu, bu sabah saatlerinde koşu antrenmanındayken köpek saldırısına uğradı. ANKA muhabirine konuşan Aksu, şunları söyledi:

“Hemen her gün burada antrenman yaparım, daha öncede sokak köpeklerinin uzaktan saldırısına maruz kalmıştım, ama bu kez başka oldu. Yine bu sabah saat 8'de Çiğli'de yürüyüş ve bisiklet yolunda sporuma başladım. Birinci kilometre gibi arkadan saldıran pitbull kırması köpek dişlerini bacağıma geçirdi. Yere düştüm, köpeğe tekme atıp kendimi korumaya çalışırken yürüyüş yapan vatandaşlar ve temizlik işçileri yetişti. Hemen ailemi aradım. Çiğli Belediyesi çöp kamyonu durdu beni hiç yalnız bırakmadılar sizi biz götürelim dediler. Kardeşlerim gelip beni Çiğli devlet hastanesine götürdüler. Tetanoz ve kuduz aşım yapıldı. Aşılar devam edecek. Tedavim yapıldı. Antibiyotik, ağrı kesici verildi. Korkunçtu.  Çiğli Belediyesi temizlik işleri arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum."

Eski milli atletlerden 58 yaşındaki Semra Aksu bugüne kadar 150 kez Türkiye rekoru kırdı ve 272 kez A Milli forma giydi.

 

Kaynak: anka