Efeler Belediyesi, birbirinden değerli sanatçıların sahnelediği tiyatro oyunlarını, açık havada Efeler halkı ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Efeler Belediyesinin, pandemi sürecinde perdelerini kapatmak zorunda kalan tiyatrolara online etkinlikler yoluyla verdiği destek, şimdi sahnelerin açılmasıyla yüz yüze olarak devam edecek. Bu kapsamda düzenlenen "Seni Unutmak İstemedim Ki" adlı tiyatro oyunu, Pınarbaşı Mesire Alanı’nda, 23 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’de pandemi tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilecek.

Oyunun ücretsiz izlenebileceğini söyleyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Covid-19 tedbirleri kapsamında online olarak sürdürdüğümüz tiyatro oyunlarımızı, kademeli normalleşme dönemi ile birlikte vatandaşlarımızla yüz yüze olarak buluşturmaya hazırlanıyoruz. Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği, Değerli Oyuncular Ferdi Akarnur, Dost Elver, Pelin Öztekin’in yer aldığı ‘Seni Unutmak İstemedim Ki’ adlı tiyatro oyunumuz için Efelerli sanatseverlerimiz davetiyelerini, Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi, Kitap Kafe ve Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edebilir” dedi.

 

Kaynak: anka