AYSUN FİRİK

Balıkesir'in Edremit ilçesinde çok miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyonda yakalanan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Alınan bir ihbarı değerlendiren Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve İstihbarat Büro Amirliği ekipleri, Edremit Cumhuriyet Savcılığı'nın koordinesinde harekete geçti. Belirlenen adrese yapılan baskında N.G.A., M.G., A.S. ve E.Ö. gözaltına alındı. Narkotik dedektör köpeği eşliğinde yapılan aramalarda ise 11 ayrı yere gizlenmiş 149,69 gram metamfetamin maddesi, 5 parça halinde 11,51 gram esrar, 3 parça halinde 43.3 gram sentetik kannabinoid madde, 3,55 gram kokain, 0,68 gram eroin, 1 lyrica sentetik ecza hap, 1 hassas terazi, 1 Zorakı marka ve 2 adet kurusıkı tabanca, 25 adet 9x19 mm çapında tabanca fişeği, 23 adet kurusıkı tabanca fişeği ve 2 adet bıçak ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, N.G.A, M.G, A.S. ve E.Ö. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. .

Kaynak: anka