AYSUN FİRİK

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 3 çocuğun oyun oynamak için girdikleri okulun bahçesinde, Atatürk büstüne sarılıp öpmeleri güvenlik kamerasına yansıdı. Çocuklar, “Atatürk'ü çok seviyorduk. İçimizden geldiği için öptük” dedi.

Atatürk büstüne sarılıp öpen Özgün Uzan, “Biz buraya oyun oynamaya gelmiştik. İçimizden gelerek bir öpelim dedik. Hiç böyle bir şey olacağını düşünmemiştik" derken, Miraç Demirkol, “Biz buraya oynamaya gelmiştik Atatürk'ü bayağı seviyoruz, bayağı, bayağı. Sarıldık, öptük” ifadesini kullandı. Hüseyin Uzun ise, “Oyun oynamaya gelmiştik. Giderken de Atatürk'ü öpelim, dedik. İçimizden geldi sarıldık öptük" diye konuştu.

Zehra Baysal Anaokulu Müdürü Ezgi Tüzün ise okulun sinekliklerinin nasıl kırıldığını araştırmak amacıyla güvenlik kameralarını incelerken çocukların Atatürk büstüne sarılıp öpmelerini gördüğünü söyledi. Tüzün, şunları söyledi:

“Pazartesi günü okulun sinekliklerinin kırıldığını fark ettim. Bunun üzerine güvenlik kameralarını inceledim. O sırada burada yaşanan güzel görüntülere şahit oldum. Tabi ki gurur verici, gururlandırıcı görüntülerdi.”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

* Çocukların Atatürk Büstünü Öptüğü Anın Kamera Görüntüleri

* Özgün Uzan

* Miraç Demirkol

* Hüseyin Uzun

* Ezgi Tüzün

 

Kaynak: anka