Edremit Belediyesi’nin tam kapanma döneminde başlattığı 55 yaş üstü vatandaşlara aşı servisi tüm hızıyla devam ediyor. Süreçte aksaklık yaşanmaması için belediyeye ait makam araçları da servis olarak kullanılıyor.

17 günlük tam kapanma döneminde kentlilerin aşılanma konusunda mağduriyet yaşamaması amacıyla başlatılan hizmet, Edremitli vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Bayram günleri de dahil olmak üzere haftanın 7 günü hizmet veren aşı servisinde, Edremit’te ikamet etmek şartıyla başvuran her vatandaşın başvurusu kabul ediliyor. 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, aşı servisi hizmetiyle ilgili, “Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek belediye olarak bizim en önemli görevlerimizden biri. Bu dönemde makam araçlarımız aşı servisi için çalışıyor. Başlattığımız hizmetten dolayı vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu hizmetin organizasyonunda canla başla çalışan personelimize çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın kalbine dokunabildiğimiz için mutlu ve gururluyuz” açıklamasını yaptı.

 

Kaynak: anka