Bornova Belediye Meclis üyeleri ve Bornovalı muhtarlar, halı saha maçında stres attı. Koronavirüs pandemisiyle mücadele önlemlerinin yumuşatılmasıyla birlikte gerçekleşen dostluk maçını, Bornova Kaymakamı Fatih Genel de izledi. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un 2 gol attığı müsabaka, 4-4 berabere sonuçlandı.

Bornova Belediyesi idarecileri, muhtarlarla dostluk maçında karşı karşıya geldi. Bir dönem futbol oynayan ve çeşitli futbol kulüplerinde yöneticilik görevlerinde bulunan Başkan İduğ da yoğun çalışma temposuna halı saha maçıyla kısa bir mola verdi. 

Keyifli anlara sahne olan maçta 2 gol atan Başkan İduğ, aralarında Bornova Kaymakamı Fatih Genel’in de olduğu taraftarlardan büyük alkış aldı. 4-4 berabere sonuçlanan maçın ardından her iki takımın oyuncuları, taraftarları selamladı.

SPORA TEŞVİK

Koronavirüs pandemisiyle eve kapanmak zorunda kalan Bornovalılar'ı teşvik etmek için böyle bir maç düzenlediklerini dile getiren Başkan İduğ, “1 yılı aşkın süredir eskisine göre daha hareketsiz bir hayat sürüyoruz. Vaka sayılarındaki düşüşle birlikte biraz daha rahatladık. Sporcu kenti Bornova’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için birçok projeye imza attık. Bu maçla da bir yandan stres attık, bir yandan da Bornovalılar'ı spor yapmaya teşvik etmek istedik” diye konuştu.

 

 

Kaynak: anka