Döşemealtı Belediyesi, okulların açılması nedeniyle “Yaza Elveda- Okula Merhaba” futbol şenliği düzenledi. 2 gün süren, 153 minik sporcunun katıldığı şenlikte, aileleri de geleceğin futbolcularını tribünlerden destekledi.

Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen, 5-12 yaş grubu çocukların katıldığı “Yaza Elveda- Okula Merhaba” futbol şenliği sona erdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in de genç yetenekleri izlediği futbol şenliğinin tamamlanmasıyla birlikte minik futbolculara, Türk bayrağı ve katılım sertifikası verildi. Başkan Genç, ailelerle sohbet edip çocuklar için hayata geçirilecek yeni sportif faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sportif Direktörü Abdullah Tanyolaç, cumhuriyet değerlerine ve Atatürk’e bağlı nesiller yetiştirmek için gençleri sporla buluşturduklarını belirterek, “Başkanımız Turgay Genç amatör spora ve sporculara çok önem veriyor. Onun ilçe gençlerine verdiği değer bizleri çok daha güzel işler yapmamız için adeta ateşliyor. Spor yapan ruh ve beden sağlığı gelişmiş bireyler yetiştirmek en büyük hedefimiz. Başta futbol şenliğimize katılan minik sporcularımız ve velileri olmak üzere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: anka