Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) 5’nci dönem vekilleri, Başkan Turgay Genç’i makamında ziyaret ederek vizyon projelerini paylaştılar.

Döşemealtı Belediyesi Turgay Genç’in geleceğin projeleri arasında yer alan ve ilçe gençlerinin yerel yönetimlerde söz sahibi olmasını hedefleyen Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) 5’nci dönem vekilleri ellerinde proje dosyaları ile makama çıktılar.

Döşemealtı Gençlik Meclisi’nin 2022 yılı faaliyetleri ve yapılacak olan projeler hakkında Başkan Genç’e sunum yapan vekillerle gençliğin ihtiyaçları ve vizyonu için yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

ÖDÜLLÜ GENÇLER UMUTLANDIRDI

Belediye Başkanı Turgay Genç, daha önce bir çok kez ödüle layık görülen Döşemealtı Gençlik Meclisi Projesi’nin ilçe gençlerinin kişisel ve mesleki eğitimler almaları için büyüyk çaba gösterdiklerini söyledi. Başkan Genç, Avrupa Birliği projeleriyle dünyayı görebilmeleri, sosyal sorumluluk projeleri ve rehberlik faaliyetlerinden yararlanmalarını sağlayarak kent yönetimine ve karar verme süreçlerine dahil olmalarını sağladıklarını vurguladı.

İŞTE DUYARLI GENÇLİK

Başkan Genç, “İlçemizin sosyal ve mesleki gelişimine katkı sunarak entelektüel birikimi güçlü, özgüveni ve iletişim becerileri yüksek, proje odaklı, kent sorunlarına duyarlı bir gençlik profili ortaya çıkarılmasını sağladığımız için mutluyum. Bugün gençlerimiz, araştıran, üreten, topluma, ülkesine ve dünyaya yararlı bireyler olarak karşımıza geliyor. Bizde gençlerimizin başarıları ve gelişimlerinden mutluluk ve büyük gurur duymaktayız” diye konuştu.

 

Kaynak: anka