Didim 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Parkı'nda çalışmalar sürüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen heykel yarışmasında ödül kazanan eserin yerleştirilmesiyle parkın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde açılması hedefleniyor.

Didim Belediyesi tarafından geçmişte yapılan ve ilk günden bu yana vatandaşların sevdiği bir yer olan olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Parkı'nda, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın talimatı ile başlatılan yenileme çalışması sürüyor.

8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜN’DE AÇILACAK

Parkta Didim Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen peyzaj yenileme çalışmalarında sona gelindi. Altyapısı yenilenerek yürüyüş yolu kazandırılacak olan 2 bin metrekare büyüklüğündeki park, bin 200 metrekare yeşil alana sahip olacak. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde açılması hedeflenen park, Didimlilerin kentin merkezinde yeşille buluşabileceği noktalardan olacak.

ÖDÜLLÜ HEYKEL SERGİLENECEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kadın-erkek eşitliği temalı soyut heykel yarışmasında 3'üncü olan eser, yenilenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Parkı'nda sergilenecek. Heykelin açılışını Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay yapacak.

Kaynak: anka