Didim Belediyesi, Tavşanburnu Tabiat Parkı’nın işletme ihalesini bir kez daha aldı.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın 2014 Mart seçimlerinde, göreve gelir gelmez, en önemli icraatlarından biri Tavşanburnu Tabiat Parkı’nın işletme ihalesini almak olmuştu. Geçen sürede Didim Belediyesi'nce işletilen ve Avrupa standartlarında hizmet veren Tavşanburnu Tabiat Parkı, vatandaşların en çok tercih ettiği tatil mekânlarının başında geliyor.

Denize sıfır konumu, temiz havası, güzel doğası ile kampseverlerin ve karavan tutkunlarının gözde tatil merkezlerinden biri olan Tavşanburnu Tabiat Parkı'nın ihalesini Didim Belediyesi bir kez daha aldı.

İhaleye tek firma olarak giren Didim Belediyesi, 7 yıl boyunca parkın işletmesini gerçekleştirecek.

İşletme ihalesinin Didim Belediyesi tarafından alınmasının kamp tutkunları tarafından memnuniyetle karşılandığını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Göreve gelir gelmez Tavşanburnu Tabiat Parkımızın işletmesini alarak, kampseverler ve karavan tutkunları için gözde bir mekan konumuna getirdik. Kentimizde 147 dönüm alan üzerine kurulu Orman Kampımız, tatilcilerin vazgeçilmez adreslerinden birisi oldu. Haziran ayından yenilen girdiğimiz ihale sonucunda Tavşanburnu Tabiat Parkımızın işletmesini 7 yıl daha aldık. Orman Kampının yeninden Didimlilere kazandırılması konusunda oldukça mutluyuz” dedi.

Kaynak: anka