Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ile Doğa Koleji’nin birlikte düzenlediği “Sizin Kullanmadıklarınız Bizim İçin Yeni Olabilir” kampanyasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Çocuklarla buluşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, öğrencilerin duyarlı ve paylaşımcı davranışlarının alkışı hak ettiğini vurguladı.

Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve Doğa Koleji, “Sizin Kullanmadıklarınız Bizim İçin Yeni Olabilir” adıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında okul öğrencileri, kullanmadıkları giysi ve eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim etti.

Öğrencilerle buluşmak üzere Doğa Koleji’ne giden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, burada çiçeklerle karşılandı. Kampüs Müdürü Abdullah Kekilli, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Nezir Üce ile öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Soner Çetin, öğrencilere duyarlılıkları için teşekkür etti. Dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini vurgulayan Çetin, öğrencilere, “Kullanmadığımız giysi, tablet ve diğer eşyalarınızı başkalarıyla paylaşmanız, yardımlaşma örneği göstermeniz alkışı hak ediyor” dedi.

Kaynak: anka