Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kızı Melike Çetin Aykal’ın işletmecisi olduğu güzellik merkezinin açılışını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile birlikte yaptı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in kızı Melike Çetin Aykal’ın işletmecisi olduğu, aynı adı taşıyan güzellik merkezinin açılışında Adana’nın belediye başkanları bir araya geldi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, açılış töreninde yaptığı konuşmada “hayırlı olsun” temennisinde bulundu ve bol kazançlar diledi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da “Burada bir güzellik salonu açıyoruz. Biz bundan sonra tüm güzelliklerin öncüsü olacağız. Bugün kızımız bir başlangıç yaptı” diye konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise şunları söyledi:

“Melike benim iki numaram. Melike ilk kızım Ece gibi baba mesleğini seçmedi, uluslararası ilişkiler okudu ama sonra böyle bir iş yapmaya karar verdi. Onların kararlarına hiç müdahale etmedim. Ben kızımın her işi başardığı gibi bu işi de başaracağına inanıyorum. Hayırlı olsun.”

Konuşmaların ardından üç belediye başkanı birlikte “hayırlı olsun” dilekleriyle kurdeleyi keserek açılışı yaptılar.

Açılışa, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, CHP Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: anka