RAHİM TAŞKIN

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, bir geri dönüşüm deposunda çıkan yangında biri ağır üç kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Kemalettin Mahallesi Şehit Ateşe Ahmet Yörük Sokak üzerinde bulunan bir geri dönüşüm deposunda, bugün öğlen saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında 3 çalışan alevlerin arasında kaldı. Mahallenin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Gelen itfaiye ekiplerince yangına müdahale edilirken, iki kişi kendi imkanları ile alevlerin arasından çıkmayı başardı. Alevler arasında yaşam mücadelesi veren Efe B.’yi kurtarmak için çalışma arkadaşları ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

“İTFAİYE EKİPLERİ HAYATINI KURTARDI”

Yaklaşık 25 dakika sonra Efe B., Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çorlu İstasyonu itfaiye ekiplerince bulunduğu alandan çıkartıldı. Sağlık ekiplerince ambulansa götürüldüğü sırada arkadaşı, Efe B.’ye sarılarak, “Söz veriyorum sana bir şey olmayacak” dedi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Efe B., Barkın B. ve bir çalışan tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Efe B.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

 

Kaynak: anka