Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası sahilinde yaptığı peyzaj çalışmasında, çocukların balık figürleriyle renkli dünyalarını yansıttığı çalışmalara yer verdi.

Çocuklarından elinden çıkan sanatsal çalışmaları görünür kılmak isteyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, Otizm Destek Merkezi ve Uçan Balon Çocuk Gelişim Merkezi’nde eğitim alan çocukların renkli dünyalarını yansıttığı balık figürlerini, Kuşadası sahilinde yaptığı çalışmada kullandı. Denizcilik Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan köpek balığı figürünün yer aldığı alana yerleştirilen balık figürleri, vatandaşların da beğenisini topladı. 

“ÇOCUKLARIN BU KENTE İZ BIRAKMALARINI ÇOK İSTİYORUZ”

Çocukların gelişiminde sanatın büyük rol oynadığını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sanatla birlikte çocuklarımız daha girişken ve özgüvenli bireyler olarak yetişiyorlar. Eğitim merkezlerimizdeki çocuklarımız tertemiz olan hayal dünyalarını renklerle yansıtmışlar, çok beğendik. Çocukların bu kente iz bırakmalarını çok istiyoruz. Güçlü yönlerini ortaya koymalarına fırsat sunan bu güzel çalışmaları her zaman görünür kılmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: anka