YAREN KARADENİZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ın CHP yönetimindeki Nurhak Belediyesi’ne İzmir ve diğer CHP’li büyükşehir belediyelerinin destek verdiğini açıkladı. AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör için “Kahramanmaraş Büyükşehir’in yapması gerekeni İzmir Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Bu ayıp da Hayrettin Güngör’e yeter” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, ANKA Haber Ajansı’na, Nurhak Belediyesi’nin CHP yönetimindeki büyükşehir belediyelerinin desteği ile büyük yatırımlar yaptığını belirtti. Öztunç, şunları söyledi:

“NURHAK BÖLGENİN EN GÜZEL KENTİ OLUYOR”

“Nurhak’taki yol çalışmalarını, İzmir Büyükşehir Belediyemiz, Sayın Tunç Soyer Başkanımız Belediye Meclisi'nin aldığı kararla kardeş şehir ilan etti, Nurhak’ı. Nurhak’a ciddi yatırım yaptı. 18 kilometre civarında yol yapıyor. 18 kilometre civarında şu anda yapılıyor yol, Nurhak’ta. Kahramanmaraş Büyükşehir’in yapması gerekeni İzmir Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Bu ayıp da Hayrettin Güngör’e yeter.

Nurhak gayet güzel, bölgenin en güzel kenti oluyor. Yollar yapıldı, yapılmak üzere, bitmek üzere. Makine parkurumuz tamamlandı; greyderinden, kepçesine pek çok şeyine kadar, otobüsüne kadar her şeyimiz var. İnşallah seneye de huzurevi yapacağız Nurhak’ta. Yine çok büyük bir yaşam parkı yapıyoruz. İçerisinde; düğün salonu, restoran, kafeterya, bowling salonu olacak bir yaşam parkı da yapıyoruz. O da seneye bitecek.

Hatay Büyükşehir Belediyemiz de ciddi katkı verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum ben. Adana ve Mersin belediyelerimiz de pek çok köyün camisine ve köy evinin bahçesinden bank gönderdiler onlara da teşekkür ediyoruz.”

 

 

Kaynak: anka