CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, geçitğimiz günlerde bir restoranda sopalı saldırıya uğrayan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a destek ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Dididm programı kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Torun’a ziyareti sırasında Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve partililer eşlik etti.

Torun, İlçe Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada Başkan Atabay’a yapılan hain saldırıyı, şu sözlerle kınadı:

“Keşke Didim’e belediye başkanımızın başarılarını ve yaptığı hizmetleri kutlamak için gelseydim ama bugün kendisine geçmiş olsun demek için buradayız. İnşallah önümüzdeki günlerde de Didim’e sunduğu o güzel hizmetleri açılışlarında bir araya gelerek, o mutluluğu paylaşacağız. Belediye Başkanımız, Didim’de hemşerilerimizin menfaatini savundu. Hiçbir tehdide hiçbir şantaja hiçbir baskıya boyun eğmedi. Didim’de hemşerilerimizin de o haklı mücadelesini devam ettirerek dimdik durdu. Korkutmaya çalıştılar. Her türlü çirkinliği yaptılar, işi o kadar ileriye götürdüler ki şiddete başvurdular. Sayın başkanımız Didim’i hemşerilerimizin her zaman menfaatini koruyacak her zaman hizmetinde olacak. Biz de sonuna kadar başkanımızın yanında olacağız ve o hizmetlerini devam ettirecek. Onlara asla pabuç bırakmayız."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şimdi bakın onların uzantıları içinde, işbirliği içerisinde bulundukları her yerden kokuları gelmeye başladı. Didim’de de onların uzantıları var. Bunların her gün ekranlarda sosyal medyada kimlerle iş tuttuklarını kimlerle işbirliği içerisinde olduklarını görüyoruz. Didim’de bir Ak Parti milletvekilinin de bu mafya bozukluklarının ruhsatsız otelinin açılışına katılmasından dolayı da üzüntümüzü de ifade ediyoruz. Ne hale gelmişiz. Kimin kiminle gayri meşru ilişki içerisinde olduğu belli değil ama temizleyeceğiz. Lağım patladı pislik ortaya saçıldı. Bu ülkede barışı, huzuru, kardeşlik ilişkilerini egemen kılacağız. Bin yılı aşkın bir devlet geleneği içerisinde yöneteceğiz. Hiç merak etmeyin az kaldı. Artık gidecekler. Gideceklerini anladılar ve kendileri de zaten bunu ifade etmeye başladılar."

Partideki programının ardından Didim Belediyesi’ne geçerek Başkan Atabay’ı makamında da ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Atabay’a tekrar "geçmiş olsun" dileklerini ileterek, her zaman yanında olduklarını belirtti.

Kaynak: anka