DAVUT GÜLEÇ

Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe, başkan ile yönetim kurulu üyeleri kırsal mahalle muhtarı ve vatandaşların dertlerini, istek ve önerilerini yerinde dinliyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ileterek, CHP’nin iktidara gelmesi halinde yapacaklarını anlatıyor.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, ilçe başkanları, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri önce Develi’nin Kopçulu, Satıh, Çukuryurt, Hoşça, Yenice Mengi, Tuzluca, Bahçebaşı, Sindelhöyük, Güney Yukarı, Yenihayat Mahallelerini ziyaret etti.

Daha sonra Yahyalı’da Yenice, Burhaniye ve Çavdaruşağı, Tomarza’nın Aslantaş, Bektaş, Hacıpaşa, Çayanlı, Çulha, Karaören, Tahtakemer, Kanber, Ardıç ve Sakaltutan, Melikgazi’nin Kayabağ mahallelerine giderek önce muhtarları daha sonra vatandaşları dinledi.

İl Başkanı Ümit Özer, “Bu ziyaretlerde muhtar ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Yakınları ölen vatandaşlarımıza taziyede, hastalara ziyarette bulunduk. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ileterek partimizin muhtarlarımıza, esnaflarımıza, çiftçilerimize yönelik çözüm önerilerini anlatıp, yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik ettik. Partimizin çiftçilerimizle ve herhangi bir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarla ilgili uygulamaya geçireceğimiz Aile Sigortası ve sosyal politikalarımızla ilgili çözüm önerilerimizi anlattık” dedi.

Kaynak: anka