DAVUT GÜLEÇ

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Saraycık mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinledi. Özer, "Bilal Erdoğan’a şirin görünmek için oka moka para, kaynak bulanlar, mesele Suriyeli, Afgan olunca toz kondurmayanlar, konu vatandaş olunca yine sözler verip ortadan kaybolmuş. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu düzenin artık gideri yok" dedi.

Parti yöneticileri ile İncesu ilçesine bağlı Saraycık mahallesini ziyaret eden ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Ümit Özer, halkın çaresizliği karşısında üzüntü duyduklarını söyledi. Özer, şöyle konuştu:

"BU DÜZENİN ARTIK GİDERİ YOK"

“Saraycık’ta vatandaşlarımızla bir araya geldik. Seçimlik ve tutulmayan sözleriyle ünlü AKP, Saraycıklı vatandaşlarımıza da bol bol söz vermiş. Sonuç ortada, vatandaş isyanda. Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a şirin görünmek için oka moka para, kaynak bulanlar, mesele Suriyeli, Afgan olunca toz kondurmayanlar, konu vatandaş olunca yine sözler verip ortadan kaybolmuş. Vatandaşı yine kaderine terk etmiş. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Herkes AKP’nin gerçek yüzünü gördü. Bu düzenin artık gideri yok.”

Kaynak: anka