BUĞRA KAYA

CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, ilçeye kayıtlı en genç parti üyesi olan 19 yaşındaki Emirhan Bülbül ile birlikte en yaşlı üyeleri ziyaret etti. 1929 doğumlu Osman Güler ve 1931 doğumlu Nermin Önen'e evlerinde plaket takdim eden Mutlu'ya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Hazer Bingöl ile İlçe Kadın Kollarının en genç Yöneticisi Ruhat Eda Kılıç da eşlik etti.

Babaeski’de, CHP'nin 98. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla partinin en yaşlı üyeleri olan Osman Güler ve Nermin Önen'i ilçe başkanı Mutlu evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını ileten Başkan Mutlu "Osman amca, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Babaeski'deki en yaşlı üyesi olman sebebiyle sana CHP'nin dev çınarın gölgesinde, en eski dalına en genç filizinden bir plaket armağan ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun sevgi ve selamlarıyla bu plaketi size takdim etmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum" dedi. 

Başkan Mutlu, Nermin Önen'e plaket verirken de "CHP'nin 98. kuruluş yıldönümü hatırası olarak sana bunu takdim etmek istiyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun selam ve sevgilerini ileterek ellerinizi öpüyorum" diye konuştu.

Nermin Önen de Başkan Mutlu'ya teşekkürlerini iletti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

* İlçe Başkanı Erol Mutlu, Osman Mutlu'ya Plaketini Takdim Ederken

* İlçe Başkanı Erol Mutlu, Nermin Önen'e Plaketini Takdim Ederken

 

Kaynak: anka