ALİ GÜRELİ

CHP Adana İl Başkanlığı bünyesinde faaliyet yürüten Parti Okulu, il başkanlığının yeni binasına taşındı.

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, eski Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, eğitmenler Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Dr. Ümit Erkol ve İsmail Hakkı Kurt’un katkılarıyla geliştirilen Parti Okulu’nun taşınması dolayısıyla düzenlenen törende açıklamalarda bulundu. Parti Okulu'nun çok güçlü bir eğitmen kadrosu ile yıllardır çalışmalarına devam ettiğini belirten Çelebi, "Yeni il binamıza taşınmamız vesilesiyle Parti Okulu'muzu bugün yeni yerine taşıyoruz. Bu nedenle buna aslında bir açılış değil, taşınma da diyebiliriz" dedi.

CHP Parti Okulu'nun, yaklaşan seçimlerde ulaşacakları iktidar hedefine büyük katkılar sağladığını ifade eden Çelebi, "Bu okul bir yandan üyelerimizin temel siyasi eğitimleri ile ideolojik kültürümüzü korurken diğer yandan yöneticilerimizin, seçilmiş kadrolarımızın eğitimleri ve sandık güvenliği gibi eğitimler ile sahadaki ihtiyaçlara cevap verdi. Bu çalışmalar parti örgütümüzün ve adaylarımızın emekleriyle harmanlanınca başarıya ulaştık. 31 Mart 2019 Yerel Seçim sonuçları bu kolektif çalışmanın getirdiği net bir başarıdır. Prof. Dr. Aytuğ Atıcı hocamız nezdinde tüm parti okulu eğitmenlerini fedakar çalışmaları ve emekleri için kutluyor, önümüzdeki dönemde başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

"İKTİDARA YÜRÜYORUZ"

Çelebi, yerel seçimlerde yakalanan başarının üzerine çıkarak genel seçimlerde iktidara geleceklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

“Maalesef ülkemiz özellikle son yıllarda yönetilemiyor, adeta savruluyor. Eğitimden sağlığa, ekonomiden dış politikaya kadar her alanda büyük sorunlar yaşıyoruz. Vatandaşın alım gücü her geçen gün azalıyor. Zamlar insanlarımızın belini büktü. Mutfakta tencereler kaynamıyor, faturalar ödenemiyor. İşçisi, çiftçisi, esnafı, emeklisi, öğrencisi, işsizi kime dokunsanız bin ah işitiyorsunuz, ülkenin büyük çoğunluğu mutsuz ve geçim sıkıntısı çekiyor. Böyle bir Türkiye tablosu ile karşı karşıyayız ama ülkeyi yönetenler şahlandığımızı söylüyor. Fakat lafla peynir gemisi yürümüyor. Milletimiz gerçekleri görüyor ve sandığın önüne geleceği o günü sabırsızlıkla bekliyor.

Saray şürekası ve bir avuç mutlu azınlığın şahlanışını, yandaş bürokratların üç beş yerden aldığı maaşları, beş müteahhide kaynakların nasıl aktığını, imar rantçılarını, dezenfektan yolsuzluğunu, yüce divandan kaçırılan dört bakanı ve ülkemizdeki tüm adaletsizlikleri, haksızlıkları, yolsuzlukları milletimiz vicdanında değerlendirecektir. Biz milletimizin ferasetine, aklına ve vicdanına güveniyoruz. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu ülkemizin gidişatından rahatsız ve bu gidişatı durdurmaya kararlı. Tüm ayrıştırma çabalarına inat, demokrasiden, barıştan, adaletten ve liyakatten yana olan herkesi kucaklayarak milletimizin desteği ile ilk seçimlerde iktidar olacağız ve bu israf düzenini bitireceğiz. Gelirin adil paylaşıldığı, emeğin değer bulduğu, adaletin sağlandığı, barışın egemen olduğu ve düşüncelerin özgürce ifade edilebildiği bir sistemi hep birlikte kuracağız.”

Kaynak: anka