Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, pazarcı esnafıyla bir araya geldi; sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sundu. Sebze-meyve fiyatlarının arttığı bir dönemde pazarcı esnafının öneminin bir kat daha arttığını vurgulayan Başkan Erdem, Ceyhan’a, Adana’ya, Türkiye’ye fedakarca katma değer üreten pazarcı esnafına teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, pazarcı esnafıyla buluştu.

Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini, Covid-19 salgınının henüz bitmediğini anımsatan Başkan Erdem, pazarcıların bu  süreçte ekonomik olarak olumsuz yönde etkilendiğine işaret etti. Pazarcı esnafının pandemi döneminde uzun süre tezgah açamadığını belirten Başkan Erdem, sağlıkla birlikte ekonominin de korunması gerektiğini söyledi.

Özellikle yoksul, dar gelirliler için pazarcı esnafının önemine dikkat çeken Başkan Erdem, “İlçemize, ülkemize katma değer ürettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“PAZARCILARIN ÖNEMİ DAHA ÇOK ARTTI”

Ekonomik alanda tüketiciye birebir dokunan ve vatandaşa en sıcak alışveriş noktasında hizmet veren pazarcıların öneminin, son dönemlerde fiyat artışların oldukça yükselmesi nedeniyle bir kat daha arttığına dikkat çeken Başkan Erdem, şunları söyledi:

“Ceyhanlılarımıza hesaplı alışveriş imkanı sunan pazarcı esnafımızın sorunlarının çözümü için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Esnaf kardeşlerimizin sıkıntılarını dinleyerek çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm çalışmalarımız halkımız için, hep birlikte güzel çalışmalara, güzel projeler üretmeye devam ederek, Ceyhan'ı mutlu bir Ceyhan yapacağız. Bizler burada olduğumuz sürece esnafımız, vatandaşlarımız rahat olsunlar. ”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in konuşmasının ardından pazarcı esnafı da görüşlerini aktardı, sorunlarını anlattı.

Başkan Erdem, sorunların çözümü için yoğun çaba göstereceğini belirtti.

Kaynak: anka