Çankaya Belediyesi'nin, vatandaşların hizmete kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla yaptığı, Sancak Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasında çalışmalar sona yaklaştı. İçinde Çankaya Evi de yer alan Yıldız Hizmet Binası, 2021 yılı içinde hizmete girecek. 

Kızılay’da bulunan ana binasının yanı sıra ek hizmet binalarıyla belediye hizmetlerine vatandaşın erişimini kolaylaştırmayı hedefleyen Çankaya Belediyesi, Yıldız bölgesinde yapımını sürdürdüğü yeni binasını tamamlamak için gün sayıyor.

İÇİNDE ÇANKAYA EVİ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ DE BULUNACAK 

Hobi ve kişisel gelişim kurslarının verileceği 700 metrekarelik Çankaya Evi’ni de bünyesinde barındıracak yeni hizmet binası, ağız ve diş sağlığı polikliniği ile de vatandaşlara hizmet verecek. İçerisinde 260 metrekarelik kütüphanesi olan Yıldız Hizmet Binası, çevresindeki yeşil alan ile bölge halkının uğrak yeri olmayı amaçlıyor.

"MUTLULUK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"  

Pandemi sürecinde dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hayatın durma noktasına geldiğine dikkat çeken Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Pandemi süreci boyunca halkın yararına olacak yatırımları Çankayamıza kazandırmaya devam ettik. Hiçbir bahanenin altına sığınmadan yatırımlarımızı sürdürerek Çankayalıların mutluluğu için çalışıyoruz” diye konuştu.   

 

Kaynak: anka