Çankaya Belediyesi, vatandaşlara 2021 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemelerinin son gününün 31 Mayıs olduğunu hatırlattı.  

Pandemi sürecinde tam kapanmayla birlikte mükelleflerin faizle karşılaşmamaları için vergi ödemeleri için son günün 31 Mayıs 2021 olduğunu hatırlatan Çankaya Belediyesi, vatandaşların vergilerini üç yolla ödeyebileceklerini bildirdi.  

TAHSİLAT ŞUBELERİNDEN YATIRILABİLECEK  

Vatandaşlar, evlerine en yakın tahsilat bürolarına gidip vergilerini yatırabilecek. Hafta içi mesai günlerinde Çankaya Belediyesi hizmet binasında 10.00-16.00 arası, Dikmen, Yıldız, Emek, Küçükesat, Çayyolu ve Yüzüncüyıl tahsilat bürolarında ise 10.00-15.00 arası vergi ödemesi yapılabilecek.  

E-BELEDİYE HER AN ÇANKAYALILARIN YANINDA  

Çankayalı vergi mükellefleri tahsilat bürolarının yanı sıra internet üzerinden de vergilerini kolayca yatırabilecek. Belediyenin resmi internet sayfasında https://ebelediye.cankaya.bel.tr linkinden de vatandaşlar ödemelerini yapabiliyor. 

ÖDEMELER HALKBANK ARACILIĞIYLA YAPILABİLECEK  

Vatandaşları vergilerini ödemeleri ve faiz yüküyle karşılaşmamaları için uyaran Çankaya Belediyesi, pandemi süresince vatandaşların evlerine yürüme mesafesinde bulunan Halkbank şubelerinden de vergilerini ödeyebileceklerinin bilgisini paylaştı.  

 

Kaynak: anka