Çankaya Belediyesi, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Kadın El Emeği Şenliği" ile pandemiden en çok etkilenen gruplar arasında yer alan kadınlara ve müzisyenlere destek olmaya hazırlanıyor. Belediye, kuracağı ücretsiz stantlarda kadınlara el emeği ürünlerini satma imkanı sunarken, mini konserlerde sahne alacak müzisyenlere de maddi destek sağlayacak.

Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği "Kadın El Emeği Şenliği" bu yıl dördüncü kez Ankaralılar'la buluşuyor. Eşitlikçi bir toplumun geliştirilmesi, var olan eşitsizliklerin giderilmesi, kadın emeğinin görünür kılınması ve ürünlerin pazardaki yerini alabilmesi amaçlarını taşıyan şenlik, 18- 19 Haziran 2021 tarihleri arasında Uğur Mumcu Parkı’nda başlayacak. Şenlik, 25-26 Haziran'da Zafer Park, 2-3 Temmuz tarihlerinde Muharrem Dalkılıç Parkı'nda sürecek.

15 SANATÇI ŞENLİKTE SAHNE ALACAK

Şenlik kapsamında yaklaşık 150 kadın, Çankaya Belediyesi'nin kurduğu ücretsiz stantlarda ahşap eşyalardan çantaya, takılardan örgü bebeklere kadar kendi üretimlerini, ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Öte yandan, şenlik kapsamında konserler de düzenlenecek. 15 farklı sanatçı ve grup şenlik boyunca Çankayalılar'la buluşacak.

Kaynak: anka