Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği "Kadın El Emeği Şenliği" bu yıl dördüncü kez Ankaralılar'la buluştu. Konserlerle taçlanan şenlikle Çankaya Belediyesi, kadınlara el emeği ürünlerini satma imkanı sunarken, mini konserlerle de müzisyenlere maddi destek sağlıyor. İlk etabı 18-19 Haziran'da Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleştirilen şenlik, 25-26 Haziran'da Zafer Parkı'nda, 2-3 Temmuz'da ise Muharrem Dalkılıç Park'ında Çankayalılarla buluşacak. 

Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği "Kadın El Emeği Şenliği" bu yıl dördüncü kez Ankaralılarla buluştu. Eşitlikçi bir toplumun geliştirilmesi, var olan eşitsizliklerin giderilmesi, kadın emeğinin görünür kılınması ve ürünlerin pazardaki yerini alabilmesi amaçlarını taşıyan şenlik, 18- 19 Haziran tarihleri arasında Uğur Mumcu Parkı’nda başladı. Konserlerle taçlanan ve Çankayalıların büyük ilgi gösterdiği şenlikle Çankaya Belediyesi, kadınlara el emeği ürünlerini satma imkanı sunarken, mini konserlerle müzisyenlere de maddi destek sağladı.  

Şenlikte kadınlar, Çankaya Belediyesi'nin kurduğu ücretsiz stantlarda ahşap eşyalardan çantaya, takılardan örgü bebeklere kadar el emeği ürünlerini katılımcıların beğenisine sundu. Uğur Mumcu Parkı'nı hafta sonu Çankayalılar'ın buluşma noktasına dönüştüren şenlikte 6 müzik grubu konserleriyle katılımcılara keyif dolu saatler yaşattı. 

Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlenen ilk etabın ardından şenlik,  25-26 Haziran'da Zafer Parkı'nda, 2-3 Temmuz'da ise Muharrem Dalkılıç Park'ında devam edecek. 

Kaynak: anka