Çankaya Belediyesi Metin Oktay ve Karapınar Mahalleleri'ne iki yeni kreş daha inşa ediyor. Toplamda 240 öğrencinin yararlanacağı kreşlerin temelleri, 29 Eylül ve 6 Ekim'de atılacak.

Çankaya Belediyesi, toplam bin 500 çocuğa hizmet verdiği 12 kreşine, 2 yeni kreş daha eklemeye hazırlanıyor.

Metin Oktay Mahallesi gündüz bakım evinin temeli, 29 Eylül'de düzenlenecek törenle atılacak. Toplamda 1.069 metrekare alan sahip olacak yeni bakımevi, 140 çocuğa eğitim verecek. Bir hafta sonra 6 Ekim'de ise 1.080 metrekare alana sahip 100 çocuk kapasiteli Karapınar Mahallesi gündüz bakımevinin temeli atılacak.  

"YATIRIMLAR DEVAM EDECEK"

Yatırımlarını halkın ihtiyaçlarına göre hayat geçirdiklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Bebeklerden başlayarak yaş almış insanımıza kadar her yaştan Çankayalı'nın yararlanacağı tesisler inşa ediyoruz.7 yıllık görev dönemimiz boyunca doğru belediyecilik anlayışıyla doğru yatırımları ilçemize kazandırdık. Biz en çok çocukların belediyesiyiz diyor ve geleceğimiz olan çocuklarımızın en temel eğitimi alacakları kreşlerimizin sayısını da arttırıyoruz. İlk dönemimizde 7 yeni kreş yaptık, şimdi de 2 yeni kreşin daha temelini atıyoruz. Çocuklarımız için de her yaştan Çankayalı için de yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: anka