Burhaniye Belediyesi Meydan ve Parklara ücretsiz internet hizmeti sağlamaya başladı.

Burhaniye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar ile Burhaniye’de vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydanlarda ve parklarda ücretsiz kablosuz internet hizmeti verilmeye başlanandı.

İLK ÇALIŞMA, İKİ AYRI NOKTAYA

Burhaniye’de tüm park ve meydanları ücretsiz internete kavuşturmayı hedefleyen projenin ilk aşaması iki ayrı noktada yapıldı. Ücretsiz Wi-Fi hizmeti Burhaniye Belediyesi Hizmet Binası önü ve Öğretmenler Mahallesi Meydan parkı civarında verilmeye başlandı.  

ÜCRETSİZ VE GÜVENİLİR İNTERNET

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “İnternet erişiminin önemli bir ihtiyaç haline geldiği günümüzde Özellikle gençlerimize ve halkımıza ücretsiz internet sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak, ülke ve dünya gündemini güvenli ve ücretsiz olarak takip edebilmelerini sağlamak amacıyla ilçemiz genelinde ücretsiz internet noktaları oluşturduk. Çağımızda birçok konuda bilgilenmek amacıyla kullanılan interneti Burhaniye’mize ücretsiz ve güvenli olarak sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burhaniye Belediyesi olarak her zaman yeniliklere öncü olmak amacıyla adım atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: anka