Burhaniye Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni projelerden "Nur Çakıroğlu Albak Çocuk Gündüz Bakımevi’’ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Bahçelievler Mahallesi'nde, 1500 metrekare alanda kurulu gündüz bakımevi, 100 çocuğa hizmet verecek.

Burhaniyeli yardımsever Nur Çakıroğlu Albak tarafından yaptırılan gündüz bakımevinde 5 derslik, oyun odası, uyku odası, çocuk parkı ve bahçesi ile yemekhane bulunuyor.

Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Belediye Meclis üyelerinin son çalışmaları yerinde inceleyerek, hazırlıklar hakkında bilgi aldığı gündüz bakımevinde alanında uzman öğretmenler, güvenlik personeli ve yardımcı personel görev yapacak.

Eğitim programlarının da uzman eğitmenler tarafından hazırlanacağı gündüz bakımevinde ayrıca İngilizce, drama, akıl- zekâ oyunları, halk oyunları, modern dans ve bale dersleri de verilecek.

Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve öğleden sonra atıştırmalık saatlerinde uygulanacak yemek listeleri de doktor ve diyetisyenler tarafından çocuklara uygun şekilde hazırlanacak.

Hafta içi her gün 07.30-18.30 arasında ve cumartesi 12.00-17.30 arasında hizmet verecek olan kurumda belirlenen ücret tarifesi de güncellendi. En düşük 575 TL, en yüksek 1250 TL aralığında belirlenen ücretler ailelerin gelir durumuna bakılarak tahsil edilecek.

 

 

Kaynak: anka