MUHAMMET FATİH BAŞCI

Burdur’da Uluslararası Grafik Tasarım Festivali kapsamında düzenlenen "Adalet Hayalinde" konulu Poster Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Burdur Şehir Kulübü’nde düzenlenen serginin açılışına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Say, Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, Çin Avrupa Uluslararası Grafik Tasarım Derneği Yöneticisi ve Türkiye temsilcisi Oktay Barkın ve vatandaşlar katıldı.

Açılışının ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve beraberindekiler sergiyi gezdi. Oktay Barkın, açılışa katılanlara sergi hakkında bilgiler verdi. Barkın, “Aslında çok önemli bir sergi bu. Jürisi çok büyük bir jüri. Onların seçtiği çalışmalar var burada. Ayrıca 40 tane de özel davetlinin bulunduğu bir sergi. Aslında bakarsak şu anda çok önemli bir sergiyi geziyoruz” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise “Alanında önemli bir sergi. Burdur olarak buna ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Çünkü Burdur zaten yetişmiş insan gücüyle, eğitime, kültüre verdiği değerle bu tip etkinliklere her zaman iyi ev sahipliği yapan bir şehir. Bu anlamda da Burdur halkının böyle bir etkinlikte buluşmasından son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

* Kurdele kesimi

* Sergiden detay

* Çin Avrupa Uluslararası Grafik Tasarım Derneği Yöneticisi ve Türkiye Temsilcisi Oktay Barkın

* Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz

 

Kaynak: anka