Menteşe Belediye Tiyatrosu, İzmir’de Bornova Belediyesi’nin konuğu olarak Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda "Tüylü ve Havhav’ın Maceraları" adlı çocuk oyununu sahneledi. Ebeveynlerin de büyük bir beğeniyle izlediği oyunda çocuklar, Püskül ve Keşkül Kukla Tiyatrosu'nda doyasıya eğlendi.

Menteşe Belediye Tiyatrosu, sadece kent merkezinde değil çevre il ve ilçelerden gelen davetlere de katılarak oyunlarını sahneliyor. Pandemi nedeniyle oyunlarını online olarak sahneleyen Menteşe Belediye Tiyatrosu, normalleşme dönemi ile birlikte perdelerini önce Menteşe’nin kırsal mahallelerinde açtı.

Menteşe Belediye Tiyatrosu, geçtiğimiz günlerde Bornova Belediyesi’nin konuğu olarak Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda çocuklarla buluştu. "Tüylü ve Havhav’ın Maceraları" müzikli çocuk oyunu, Püskül ve Keşkül Kukla Tiyatrosu ile açık hava tiyatrosunu dolduran Bornovalı izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Çocuklar kadar ebeveynlerin de büyük bir beğeniyle izlediği oyun, Bornovalılar tarafından ayakta alkışlandı. 6

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, belediye tiyatrosunun farklı il ve ilçelerden davet aldığını belirterek, “Menteşe Belediye Tiyatrosu'nun sahnelediği oyunlar, kentimizde büyük bir ilgi görüyor. Tiyatro severler her oyunda salonlarımızı dolduruyor. Pandemi nedeniyle oyunlarını bir süre online olarak sahneleyen tiyatromuz bu süreçte çevre il ve ilçelerden gelen davetlere de katılamamıştı. Geçtiğimiz aylarda gösterilerine yüz yüze başlayan tiyatromuz normalleşme dönemine girmemiz ile birlikte davetlere katılma fırsatı buldular ve Bornova Belediyesi’nin konuğu olarak tiyatro severlerle buluştular. Pandemi sürecinde evlerde kalan parklara, sinemaya tiyatroya gidemeyen çocukları eğlendirmek, aileleriyle birlikte kaliteli ve güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla tiyatro severlerle buluşan Menteşe Belediye Tiyatromuz, normalleşme süreci devam ettiği sürece oyunlarını sahnelemeye devam edecekler ” dedi.

 

Kaynak: anka